Kiinteistösiivoukset Turun alueen taloyhtiöille - TSK-Kotipalvelu Ky

Rappusiivoukset Turku Ota yhteyttä
Rappusiivoukset Turku

Huolehdimme myös taloyhtiöiden tilojen siivoustöistä Naantalin, Raision ja Turun alueella. Pitkä kokemuksemme alalla takaa luotettavuuden sekä parhaat työvälineet ja aineet siivoustyön toteutukseen. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa, mitä työ pitää sisällään aina peruspesusta ja kosteapyyhinnästä hissien sekä saunatilojen siivoukseen asti.

Taloyhtiöiden yleisten tilojen siivous

Kun asiakkaan toiveet on otettu huomioon ja hän on hyväksynyt ehdotuksemme siivoussuunnitelmasta, toteutamme siivoustoimet luottamuksellisesti ja juuri toivotun aikataulun mukaisesti. Sovimme kiinteistösiivouksista kiinnostuneiden asiakkaidemme kanssa jo suunnitteluvaiheessa siivoustyön erityispiirteet. Taloyhtiöiden siivousurakoissa on eroja riippuen tilojen materiaaleista, iästä tai sisustuksen erikoispiirteistä. Kiinteistön ylläpitosiivous aikataulutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja työvaiheisiin sovitaan mukaan myös esimerkiksi hissien ja saunatilojen siivous, taloyhtiöstä riippuen. 

Säännöllisen kiinteistösiivouksen lisäksi voimme sopia myös kausittain toteutettavista erikoissiivouksista, jotka koskevat esimerkiksi lattian tai seinien kattavampaa puhdistamista tai taloyhtiönne muita tiloja, jotka kaipaavat siivousta. Toteutamme säännölliset yleisten tilojen siivoukset ja muut siivoustyöt taloyhtiönne tarpeisiin monipuolisesti ja ammattitaidolla. Olethan yhteydessä ja pyydät hinta-arvion taloyhtiösi siivoustarpeita koskien. 

Pyydä tarjous
Yrityssiivoukset

Yrityssiivoukset

Siisti liiketila lisää työntekijöidesi viihtyvyyttä ja tekee asiakkaisiin vaikutuksen. Pidä avullamme huoli siitä, että liiketilasi tai toimistosi on yrityksesi positiivinen käyntikortti.

Kotisiivoukset

Kotisiivoukset

Puhdas koti on tehty viihtymistä ja yhteisiä hetkiä varten. 

Huolehdimme kotisi siivouksesta luotettavasti ja ammattitaidolla tarpeidesi mukaisesti.

TSK-Kotipalvelu yhteystiedot

Yhteystiedot

TSK-Kotipalvelu Ky tuo ammattimaiset kotisiivous- ja yrityssiivouspalvelut lähellesi Naantalin, Turun ja Raision seuduilla. Soita meille 040 535 5877 ja kysy lisää!