Kotisiivous ammattitaidolla 
TSK-Kotipalvelu Ky Naantali

Kotisiivoukset Turku Ota Yhteyttä
Siivouspalvelu

Haluatko kotiisi puhdasta, luotettavaa ja ammattitaitoista siivousjälkeä? Arjen keskellä kodin askareiden pyörittäminen saattaa tuntua ylivoimaiselta. Nauti kotisi viihtyvyydestä sekä sen parhaista puolista ja tilaa kotisiivous helpottamaan arkeasi. Siivoustyömme kattavat tarvittaessa kaiken aina ylläpitosiivouksista, muuttosiivouksiin,

ikkunoiden pesuista kaikkiin peruspesuihin. Kartoitetaan, mikä juuri sinun tarpeesi on, ja me hoidamme loput puolestasi. Toiminta-alueitamme ovat ensisijaisesti Naantali ja Turku sekä alueen lähikunnat.

Kotisiivouspalvelumme:

  • Kotisiivous, kertaluonteinen
  • Kotisiivous, ylläpitosiivous
  • Lattioiden vahaukset
  • Ikkunoiden pesut
  • Muuttosiivoukset
  • Loppusiivoukset
  • Remonttisiivoukset
  • Sesonkisiivoukset

Huomioithan, että saat siivouspalvelumme ostettua kotiisi myös Naantalin tarjoamilla palveluseteleillä. 


Siivouspalveluita kotiisi ostaessasi olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta tai kysy suoraan meiltä. 

Ota yhteyttä

Siivouspalvelut sinun tarpeisiisi

Luotettavana siivousalan toimijana osaamme suunnitella mittavammatkin siivousprojektit sinun toiveitasi kuunnellen ja aikatauluasi mukaillen. Olemme työskennelleet siivousalalla jo vuodesta 1999 alkaen, ja kokemuksemme myötä olemme valinneet käyttöömme alan parhaat välineet ja tuotteet. Mitkään yksityiskohdat eivät ole meille liian haastavia, sillä siivoustyö tehdään aina asiakkaan ehdoilla.


Kertaluontoisissa siivouksissa sovimme etukäteen, mitä siivouspalvelu pitää sisällään, ja annamme työstä kustannusarvion etukäteen. Ylläpitosiivoukset suunnittelemme myöskin sinun kohteesi ongelmakohdat huomioiden ja sovituissa aikatauluissa pysyen. Alan ammattilaisina ymmärrämme, että kotisiivous vaatii luotettavan kumppanin ja kunnioitamme kotisi yksityisyyttä.


Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat, ammattikäyttöön suunnitellut puhdistusaineet ja siivousvälineet aina mikrokuituliinoista lattialiinoihin, ikkunanpesusetteihin ja moppeihin. Ota yhteyttä ja valikoidaan sinulle sopivimmat tuotteet! Meiltä saat myös WC-paperit sekä roska- ja jätesäkit.

Yrityssiivoukset Turku

Yrityssiivoukset

Siisti liiketila lisää työntekijöidesi viihtyvyyttä ja tekee asiakkaisiin vaikutuksen. Pidä avullamme huoli siitä, että liiketilasi tai toimistosi on yrityksesi positiivinen käyntikortti.

Rappusiivoukset Turku

Kiinteistösiivoukset

Taloyhtiön laadukkaaseen kiinteistönhuoltoon kuuluu myös yleisten tilojen säännöllinen siivous. Sovitaan juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin sopivasta siivouspalvelusta.

TSK-Kotipalvelu Turku

Yhteystiedot

TSK-Kotipalvelu Ky tuo ammattimaiset kotisiivous- ja yrityssiivouspalvelut lähellesi Naantalin, Turun ja Raision seuduilla. Soita 040 535 5877, niin sovitaan tarkemmin!