Yrityssiivous Turun alueelle luotettavasti ja ammattitaidolla – TSK-Kotipalvelu Ky

Siivouspalvelu Ota yhteyttä
Siivouspalvelu

Yrityssiivous pitää sisällään liiketilojen ja toimistojen erikoissiivoukset sekä ylläpitosiivoukset. Tavoitteenamme on varmistaa puhtaat ja viihtyisät työskentelytilat kaikille asiakkuuksillemme. Teemme sekä kertaluonteiset että jatkuvat siivoussopimukset räätälöidysti asiakkaan tarpeet, yritystilan käyttötarkoituksen sekä aikataulut huomioon ottaen. Toimimme Naantalin, Raision, Kaarinan ja Turun alueilla.

Siivousliike ammattimaiseen toimistosiivoukseen

Työpaikoilla vietetään suuri osa arjesta, joten yrityksen tilojen toimivuus sekä siisteys ovat tärkeitä mittareita työviihtyvyyteen panostettaessa. Huolellinen ja ammattitaidolla suoritettu siivoustyö ylläpitää ja jopa parantaa sisäilman laatua. Yrityssiivous voidaan tehdä joko kertaluontoisesti, jolloin usein käydään läpi liiketilat kattavasti yhdellä kertaa tai tilaamalla säännöllinen siivous huolehtimaan tilan jatkuvasta siisteydestä ja sisäilman puhtaasta laadusta. Sovittu puhtaustaso sekä toimenpiteet määritellään jokaisen yritysasiakkaan kanssa erikseen, asiakkaan erityistoiveet kuunnellen.

Yritysten ikkunoiden ja lattioiden pesu

Yrityssiivouksiin kuuluvat myös ikkunoiden ja lattioiden pesu sekä vahaus. Yritystilojen lattioiden päivittäinen kulutus on eri luokkaa kuin asuinhuoneistojen, joten usein toimistojen lattioiden kunnossapitoon ei riitä pelkkä imurointi. Lattiapinnat on hyvä huoltaa imuroinnin lisäksi säännöllisemmin myös pesun ja vahauksen avulla. Näin saadaan lattiapinnoista kestävämmät ja pitkäikäiset, vaikka ulkoa saapuva hiekka ja muu kenkien mukana kantautuva aines kuluttavatkin kovassa käytössä olevaa pintaa. Kerro, millaiset ovat sinun liiketilasi siivoustarpeet, jotta voimme toteuttaa juuri sinun yrityksellesi yksilöidyt siivouspalvelut.

Ota Yhteyttä
Kotisiivoukset Turku

Kotisiivoukset

Puhdas koti on tehty viihtymistä ja yhteisiä hetkiä varten. Valmistaudu uuteen vuodenaikaan suursiivouksella tai tilaa arkeasi helpottava ylläpitosiivous.

Rappusiivoukset Turku

Kiinteistösiivoukset

Taloyhtiön laadukkaaseen kiinteistönhuoltoon kuuluu myös yleisten tilojen säännöllinen siivous. Sovitaan juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin sopivasta siivouspalvelusta.

TSK-Kotipalvelu yhteystiedot

Yhteystiedot

TSK-Kotipalvelu Ky tuo ammattimaiset kotisiivous- ja yrityssiivouspalvelut lähellesi Naantalin, Turun, Raision ja Kaarinan seuduilla. Soita 040 535 5877 ja kartoitetaan yhdessä tarpeesi!