Yrityssiivous Turun alueelle luotettavasti ja ammattitaidolla – TSK-Kotipalvelu Ky

Siivouspalvelu Ota yhteyttä
Siivouspalvelu

Yrityssiivous pitää sisällään liiketilojen ja toimistojen erikoissiivoukset sekä ylläpitosiivoukset. Tavoitteenamme on varmistaa puhtaat ja viihtyisät työskentelytilat, joista hyötyvät niin työntekijäsi kuin asiakkaasi. Yrityssiivoukset tehdään säännöllisesti, jolloin pystymme huolehtimaan tilan jatkuvasta siisteydestä ja sisäilman puhtaasta laadusta. Tarjoamme myös desipesut. Sovittu puhtaustaso sekä toimenpiteet määritellään jokaisen yritysasiakkaan kanssa erikseen.

Toimimme Naantalin, Raision ja Turun alueilla.


Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat, ammattikäyttöön suunnitellut puhdistusaineet ja siivousvälineet aina mikrokuituliinoista lattialiinoihin, ikkunanpesusetteihin ja moppeihin. Ota yhteyttä ja valikoidaan sinulle sopivimmat tuotteet! Meiltä saat myös WC-paperit sekä roska- ja jätesäkit.

Siivousliike ammattimaiseen toimistosiivoukseen

Työpaikoilla vietetään suuri osa arjesta, joten yrityksen tilojen toimivuus sekä siisteys ovat tärkeitä mittareita työviihtyvyyteen panostettaessa. Huolellinen ja ammattitaidolla suoritettu siivoustyö ylläpitää ja jopa parantaa sisäilman laatua. Yrityssiivous voidaan tehdään säännöllisesti, jolloin pystymme huolehtimaan tilan jatkuvasta siisteydestä ja sisäilman puhtaasta laadusta. Sovittu puhtaustaso sekä toimenpiteet määritellään jokaisen yritysasiakkaan kanssa erikseen, asiakkaan erityistoiveet kuunnellen.

Yritysten ikkunoiden ja lattioiden pesu

Yrityssiivouksiin kuuluvat myös ikkunoiden ja lattioiden pesu sekä vahaus. Yritystilojen lattioiden päivittäinen kulutus on eri luokkaa kuin asuinhuoneistojen, joten usein toimistojen lattioiden kunnossapitoon ei riitä pelkkä imurointi. Lattiapinnat on hyvä huoltaa imuroinnin lisäksi säännöllisemmin myös pesun ja vahauksen avulla. Näin saadaan lattiapinnoista kestävämmät ja pitkäikäiset, vaikka ulkoa saapuva hiekka ja muu kenkien mukana kantautuva aines kuluttavatkin kovassa käytössä olevaa pintaa. Kerro, millaiset ovat sinun liiketilasi siivoustarpeet, jotta voimme toteuttaa juuri sinun yrityksellesi yksilöidyt siivouspalvelut.

Ota Yhteyttä
Kotisiivoukset Turku

Kotisiivoukset

Puhdas koti on tehty viihtymistä ja yhteisiä hetkiä varten. 

Huolehdimme kotisi siivouksesta luotettavasti ja ammattitaidolla tarpeidesi mukaisesti.

Rappusiivoukset Turku

Kiinteistösiivoukset

Taloyhtiön laadukkaaseen kiinteistönhuoltoon kuuluu myös yleisten tilojen säännöllinen siivous. Sovitaan juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin sopivasta siivouspalvelusta.

TSK-Kotipalvelu yhteystiedot

Yhteystiedot

TSK-Kotipalvelu Ky tuo ammattimaiset kotisiivous- ja yrityssiivouspalvelut lähellesi Naantalin, Turun ja Raision seuduilla. Soita 040 535 5877 ja kartoitetaan yhdessä tarpeesi!